Yogi’s over mijn lessen 🧡


Fijn als je ook een berichtje achter wilt laten over wat jij van mijn lessen vind 🙂

 
 
 
 
 
 
Dank je wel voor je berichtje !
39 berichten.
Karin Karin uit Amsterdam schreef op 24 februari 2020 om 17:33
Ben je op zoek naar een fijne, professionele, ervaren yogadocent? Dan heb je haar NU gevonden! Kom maar snel naar Mickey haar lessen, en sluit je aan bij de leuke groepen. Ik weet zeker, dat ook jij ontspannen de les weer verlaat.
Marja Marja uit Amsterdam schreef op 21 september 2019 om 20:18
Ik kom in het claverhuis bij mickey en bij stoelyoga in de cliffordstraat. Beide zijn een heerlijk moment van stil mogen staan bij je lichaam en wat je voelt, waar je het voelt waarbij mickey met zorg en heerlijke stem begeleidt met passende rust in wat ze zegt over de oefening en benadrukt dat je eigen grenzen mogen leiden. Alles beweegt met ook veel aandacht voor hoe en anders te ademen en ook daar meer bewustwording. Eiland van werkelijk tijd voor je zelf ??❤️ in jachtig Amsterdam
Ineke Ineke uit Amsterdam schreef op 22 augustus 2019 om 12:42
Inmiddels doe ik ook al weer voor het derde jaar mee met de lessen van Mickey in het Claverhuis in Amsterdam. De lessen zijn nooit standaard routine, soms wordt er afgestemd op wensen die er op dat moment zijn bij de leerlingen, soms is Mickey enthousiast over een nieuwe benadering waarover ze heeft gelezen en vertelt ze daarover. Het is een fijne manier om je lichaamsbewustzijn te vergroten en soepel te blijven.