Yogi’s over mijn lessen 🧡


Fijn als je ook een berichtje achter wilt laten over wat jij van mijn lessen vind 🙂

 
 
 
 
 
 
Dank je wel voor je berichtje !
25 berichten.
Gonny Heuveling Gonny Heuveling uit Amsterdam heeft geschreven op 4 juli 2019 om 08:03:
Ik volg de lessen in het Claverhuis, Amsterdam. De combinatie van oefeningen die je lichaam aan het werk zetten en de meditatieve oefeningen vind ik erg prettig. Mickey vraagt ons af en toe wat voor soort oefeningen we op die dag aandacht aan willen besteden. Ik roep altijd: de evenwichtsoefeningen! Daar knap ik zowel lichamelijk als geestelijk van op. Fijne lessen!
Jerry van Beek Jerry van Beek uit Purmerend heeft geschreven op 2 juli 2019 om 17:51:
Mickey geeft wekelijks les bij Squash & Fitness in Purmerend. Daar volg ik haar yoga lessen. Daarvoor vier jaar in Amsterdam op het WG terrein. Haar 'eigen' manier van lesgeven zorgt ervoor dat je je direct op je gemak voelt. De groep is steeds aan het groeien en bestaat uit verschillende leeftijden. Erg fijn om haar lessen bij te wonen.
Louise Louise uit Amsterdam heeft geschreven op 1 juli 2019 om 17:36:
En ook ik sluit me aan bij de positieve ervaringen die iedereen hier beschrijft. Ik vind met name de vloeiende in elkaar overlopende bewegingen in de lessen erg fijn Mickey. Uitleg doe je altijd goed en duidelijk. En ook wordt elk lichaamsdeel weer even meegenomen. Heerlijk ontspannen. Een fijne Mickey-Mix.