Yogi’s over mijn lessen 🧡


Fijn als je ook een berichtje achter wilt laten over wat jij van mijn lessen vind 🙂

 
 
 
 
 
 
Dank je wel voor je berichtje !
39 berichten.
Marja Marja schreef op 27 december 2021 om 12:39
Sinds oktober zit ik op stoelyoga. Geen suffig gedoe. Op een stoel kan meer dan ik had verwacht. Mickey combineert in een uurtje les meditatie en yoga. Tijdens de zeer verschillende oefeningen vraagt zij vaak om die zacht uit te voeren en om tegelijkertijd op je ademhaling te letten. Ik vind het zeker in het begin van een oefening lastig, maar na een paar keer lukt het mij vrij aardig. Oefening baart kunst. Ik blijf daarom op stoelyoga. Ook blijf ik omdat ik het leuk vind om samen met anderen te zijn, en na afloop (als de Corona-maatregelen het toelaten) koffie te kunnen drinken.
Fia Fia uit Amsterdam schreef op 23 december 2021 om 16:28
Sinds een aantal maanden volg ik stoelyogalessen bij Mickey, in het Anker. Erg aangenaam, er is aandacht voor de hele mens: hoofd, lijf, ademhaling en "de wereld" komen aan bod. Ik doe al jaren hatha-yoga op de mat. Stoelyoga vind ik minder inspannend, maar even ontspannend. Telkens een goed humeur als ik meegedaan heb. Mickey heeft daarnaast ook nog een prettige en duidelijke stem.
Helen Helen uit Amsterdam schreef op 26 maart 2020 om 13:03
Dinsdagavond volg ik de lessen van Mickey in 'Het Anker', huis van de wijk, In de Jacques Veltmanstraat, Amsterdam. En die lessen zijn een aanrader!! Mickey is er heel professioneel mee bezig, de opbouw van de lessen is heel fijn. Ze geeft aan waar de oefeningen goed voor zijn en dat wij vooral naar ons eigen lichaam moeten luisteren. Kunnen wij een bepaalde oefening niet, dan heeft Mickey een alternatief! Hoe zij de hele groep meeneemt en begeleidt tijdens de lessen is echt goed. Haar stem werkt hierbij heel ontspannend! Ik wil haar lessen niet meer missen! Nogmaals: een aanrader in deze vaak hectische tijden???