Yogi’s over mijn lessen 🧡


Fijn als je ook een berichtje achter wilt laten over wat jij van mijn lessen vind 🙂

 
 
 
 
 
 
Dank je wel voor je berichtje !
39 berichten.
Judith Judith uit Amsterdam schreef op 18 januari 2024 om 22:55
Ik volg les bij Mickey op de dinsdagavond in Het Anker Nieuw West. Prettige les goede uitleg af en toe muziek. Ik volg deze lessen al een tijd en zijn zeer aan te raden. Ze heeft haar eigen programma, maar vindt onze inbreng toch ook belangrijk. Na aankomst thuis kan ik zo heerlijk slapen 😴😀
Nelly Nelly uit Amsterdam schreef op 18 januari 2024 om 17:27
Op woensdagochtend heb ik stoelyoga van Mickey in Slotervaart en dat is een leuke rustige les, waar we veel van leren. Mickey geeft ons heel goed les en legt ook alles prima uit. Ik ging er met twijfel heen, maar ik zou het absoluut niet meer willen missen.
Marga Kool Marga Kool uit Amsterdam schreef op 17 januari 2024 om 18:36
Ik volg de lessen van Mickey op maandagavond in het Anker. Zij werkt daar sinds 2019. In de ruim 15 jaar yoga in t Anker hebben we nu al de zoveelste yogadocent en allemaal hebben ze hun eigen manier van lesgeven. Maar ook de lessen van Mickey zijn fijn en gezellig, ze vraagt altijd of er speciale oefeningen gewenst zijn of waar we behoefte aan hebben. Soms heeft ze muziek erbij, wat ik persoonlijk erg fijn vindt, en zijn de lessen heel afwisselend. Ik hoop dat we nog heel lang de lessen kunnen volgen.