Yogi’s over mijn lessen 🧡


Fijn als je ook een berichtje achter wilt laten over wat jij van mijn lessen vind 🙂

 
 
 
 
 
 
Dank je wel voor je berichtje !
25 berichten.
Ineke Ineke uit Amsterdam heeft geschreven op 22 augustus 2019 om 12:42:
Inmiddels doe ik ook al weer voor het derde jaar mee met de lessen van Mickey in het Claverhuis in Amsterdam. De lessen zijn nooit standaard routine, soms wordt er afgestemd op wensen die er op dat moment zijn bij de leerlingen, soms is Mickey enthousiast over een nieuwe benadering waarover ze heeft gelezen en vertelt ze daarover. Het is een fijne manier om je lichaamsbewustzijn te vergroten en soepel te blijven.
Annie Annie uit Purmerend heeft geschreven op 3 augustus 2019 om 20:50:
Heb inmiddels een aantal lessen gevolgd bij Squash en fitness in Purmerend en ben erg enthousiast. De lessen zijn gevarieerd en hebben voor mij de juiste balans qua in- en ontspanning. Vind het leuk dat de groep hun voorkeur mag inbrengen voor die les. Ik hoop nog vele lessen te kunnen en mogen volgen!
Annelies Annelies uit Purmerend heeft geschreven op 27 juli 2019 om 14:17:
Ik volg de lessen van Mickey, bij Squash & Fitness in Purmerend. Sinds November 2018. Ik volg met veel plezier de lessen van Mickey. Ik ervaar veel ontspanning, balans in veel opzichten, sta anders in het leven... Er is veel afwisseling in de lessen dat is juist zo fijn. Je mist yoga als je het een paar lessen door vakantie niet kan volgen. Je bent je meer bewust van je lichaam en geest. Ik kijk uit naar de volgende les van Mickey!