Yogi’s over mijn lessen 🧡


Fijn als je ook een berichtje achter wilt laten over wat jij van mijn lessen vind 🙂

 
 
 
 
 
 
Dank je wel voor je berichtje !
39 berichten.
Jonnie verhoeven Jonnie verhoeven uit Amsterdam schreef op 17 januari 2024 om 12:20
Stoelyoga op de woensdag ochtend in het anker! Hele fijne lessen en goed te doen. Als ik iets niet kan i.v.m. duizeligheid dan doe ik gewoon even niet mee! Mickey geeft goed les en ik denk, dat het voor je lichaam goed werkt, qua conditie! Altijd blij als ik geweest ben.
mary mary uit Amsterdam schreef op 17 januari 2024 om 10:50
Het feit, dat ik al vanaf het begin, de yoga lessen volg van Mickey, zegt al genoeg!! Ik doe veel aan actieve sport maar stoelyoga vind ik een heerlijke aanvulling! Zolang ik kan en Mickey, zal ik haar lessen blijven volgen! (Stoelyoga in Salon EPS, Spaarndammerstraat op dinsdagochtend)
Lidwien Lidwien uit Amsterdam schreef op 16 januari 2024 om 08:51
Ik ben heel blij met de lessen van Mickey. Ik zit in de donderdagmiddag groep voor 55+ers. Mickey houdt rekening met wat wij wel en niet kunnen, en geeft alternatieve oefeningen als iemand ergens een probleem mee heeft. Ze begint met een korte meditatie en eindigt met een ontspanning. Ze vraagt vaak of wij wensen of aandachtspunten hebben en wijst ons erop om heel goed naar ons lichaam te luisteren en niet over onze grenzen te gaan. De lessen zijn vaak zacht, maar kunnen ook pittig zijn. Geeft duidelijke instructies, waardoor ik ook thuis nog aan de slag kan. Kortom: hele fijne lessen!