Wie


Over mezelf, Mickey Oudkerk Pool (Amsterdam, 1962)… Tussen 1975 en 2010 beoefende ik van allerlei soorten lichaamswerk zoals Yoga, Qi Qung, Tai Chi, Mindfulness, stretching en meditatie. In 2011 deed ik de 4 jarige opleiding voor Hatha Yogadocent aan de Yoga Academie Nederland (YAN). In 2015 studeerde ik af. Regelmatig houd ik mijn kennis bij d.m.v bijscholingen. Mijn basis opleiding valt in de yogawereld onder de noemer van 500 uurs opleidingen (HBO niveau) en daarom mag ik mijzelf integraal yogadocent noemen. Afgelopen zomer behaalde ik het basis mindfulness-trainer certificaat. Op dit moment volg ik als bijscholing de 100 urige Yin docent opleiding aan de Nieuwe Yogaschool.

Yoga heeft mij zowel fysiek als mentaal veel waarde en inzicht gegeven waardoor ik met passie lesgeef. Ik ondersteun anderen in de les graag met:

  • loslaten van spanningen
  • contact maken met gevoel
  • concentratie en focus aanscherpen
  • ontwikkelen van stabiliteit en kracht
  • meer ruimte en flexibiliteit ervaren
  • bewuste lichaamshouding en ademhaling

Verder werkte ik o.a. 12 jaar als masseuse waarvoor ik diverse opleidingen deed en ook veel over lichaam en gevoel leerde. Daarna heb ik mijn kennis verder verdiept en deed ik ook een opleiding voor personal coaching, stress counselor en ontspanningstherapie. Inmiddels geef ik in het verlengde van de yoga ook stoelyoga en ontspanningscoaching. Voor personal coaching kan je ook bij mij terecht.

Als Hatha yogadocent ben ik aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland. Deze vereniging zet zich in om de kwaliteit van yogadocenten in Nederland, die een door de vereniging erkende opleiding volgde, te waarborgen.

OudkerkPool-CV-juli2023

Momenteel geef ik naast de lessen op de agenda ook ontspannende yogales bij sportschool Squash en Fitness Purmerend.