Yogi’s over mijn lessen 🧡


Fijn als je ook een berichtje achter wilt laten over wat jij van mijn lessen vind 🙂

 
 
 
 
 
 
Dank je wel voor je berichtje !
25 berichten.
Helen Helen uit Amsterdam heeft geschreven op 26 maart 2020 om 13:03
Dinsdagavond volg ik de lessen van Mickey in 'Het Anker', huis van de wijk, In de Jacques Veltmanstraat, Amsterdam. En die lessen zijn een aanrader!! Mickey is er heel professioneel mee bezig, de opbouw van de lessen is heel fijn. Ze geeft aan waar de oefeningen goed voor zijn en dat wij vooral naar ons eigen lichaam moeten luisteren. Kunnen wij een bepaalde oefening niet, dan heeft Mickey een alternatief! Hoe zij de hele groep meeneemt en begeleidt tijdens de lessen is echt goed. Haar stem werkt hierbij heel ontspannend! Ik wil haar lessen niet meer missen! Nogmaals: een aanrader in deze vaak hectische tijden???
Karin Karin uit Amsterdam heeft geschreven op 24 februari 2020 om 17:33
Ben je op zoek naar een fijne, professionele, ervaren yogadocent? Dan heb je haar NU gevonden! Kom maar snel naar Mickey haar lessen, en sluit je aan bij de leuke groepen. Ik weet zeker, dat ook jij ontspannen de les weer verlaat.
Marja Marja uit Amsterdam heeft geschreven op 21 september 2019 om 20:18
Ik kom in het claverhuis bij mickey en bij stoelyoga in de cliffordstraat. Beide zijn een heerlijk moment van stil mogen staan bij je lichaam en wat je voelt, waar je het voelt waarbij mickey met zorg en heerlijke stem begeleidt met passende rust in wat ze zegt over de oefening en benadrukt dat je eigen grenzen mogen leiden. Alles beweegt met ook veel aandacht voor hoe en anders te ademen en ook daar meer bewustwording. Eiland van werkelijk tijd voor je zelf ??❤️ in jachtig Amsterdam