Yogi’s over mijn lessen 🧡


Fijn als je ook een berichtje achter wilt laten over wat jij van mijn lessen vind 🙂

 
 
 
 
 
 
Dank je wel voor je berichtje !
39 berichten.
Annie Annie uit Purmerend schreef op 3 augustus 2019 om 20:50
Heb inmiddels een aantal lessen gevolgd bij Squash en fitness in Purmerend en ben erg enthousiast. De lessen zijn gevarieerd en hebben voor mij de juiste balans qua in- en ontspanning. Vind het leuk dat de groep hun voorkeur mag inbrengen voor die les. Ik hoop nog vele lessen te kunnen en mogen volgen!
Annelies Annelies uit Purmerend schreef op 27 juli 2019 om 14:17
Ik volg de lessen van Mickey, bij Squash & Fitness in Purmerend. Sinds November 2018. Ik volg met veel plezier de lessen van Mickey. Ik ervaar veel ontspanning, balans in veel opzichten, sta anders in het leven... Er is veel afwisseling in de lessen dat is juist zo fijn. Je mist yoga als je het een paar lessen door vakantie niet kan volgen. Je bent je meer bewust van je lichaam en geest. Ik kijk uit naar de volgende les van Mickey!
Yvonne Yvonne uit Amsterdam schreef op 24 juli 2019 om 14:37
Ongeveer 2 jaar geleden ging ik op aanraden van mijn fysiotherapeut eens kijken of yoga iets voor mij was. Ik ging behoorlijk sceptisch naar de les in sporthal De Pijp en gaf na afloop aan dat ik het wel wilde proberen. Nu na 2 jaar ben ik er nog steeds en ga graag naar de lessen toe. De lessen van jou zijn gevarieerd en aangepast aan ieders niveau. De groep vind ik heel gezellig, dat is ook erg belangrijk voor mij.