Yogi’s over mijn lessen 🧡


Fijn als je ook een berichtje achter wilt laten over wat jij van mijn lessen vind 🙂

 
 
 
 
 
 
Dank je wel voor je berichtje !
39 berichten.
Trudy Trudy uit Amsterdam schreef op 28 juni 2019 om 17:43
De yoga lessen van Mickey zijn voor mij heel fijn. De rust waarmee de lessen gegeven worden en de ruimte die je krijgt voor je eigen mogelijkheden en beperkingen vind ik erg prettig. Ik heb hierdoor meer vertrouwen en durf gekregen en zoek een eigen plekje op als dat nodig is om de oefening beter te kunnen meedoen . Ik ben heel blij met de yoga lessen van Mickey en ook met de lokatie in sporthal de Pijp. De lessen vinden plaats in de aikido zaal, waarin een vloer ligt met een zachte ondergrond. Voor mij , met mijn rugproblemen , is dit een perfecte plek om toch met de lessen te kunnen meedoen. een aanrader!
Henny Henny uit Amsterdam schreef op 28 juni 2019 om 16:08
Beter dan Marianna kan ik niet verwoorden hoe de lessen van Mickey mij bevallen. Haar ontspannen en deskundige manier van lesgeven vind ik een verademing. Ook ik volg de lessen in het Bilderdijkpark op vrijdag. Ik hoop dat Mickey nog lang doorgaat met deze stoelyoga lessen !
Marianna Marianna uit Amsterdam schreef op 28 juni 2019 om 14:22
Ik ben zo blij met de stoelyoga lessen van Mickey omdat ik door fysieke klachten aan een aantal sporten niet meer mee kan doen. De stoelyoga bevalt mij erg goed omdat de bewegingen rustig zijn zonder dat ik het gevoel heb een prestatie moet leveren. Door de meditatie momenten kom ik weer dichter bij mezelf en meer in meer in mijn kracht. Echt ik was het zelfvertrouwen over mijn lichaam kwijt en dat krijg ik weer door de milde manier van lesgeven terug. De ademhalingsoefeningen die ik thuis ook weer doe geven mij energie. Mickey geeft verschillende stijlen yoga en dat maakt het ook dynamisch om mee kennis te maken. Kortom het is leuk en het is goed. De lessen die ik volg zijn wekelijks op vrijdag in het Bilderdijkpark.