Yogi’s over mijn lessen 🧡


Fijn als je ook een berichtje achter wilt laten over wat jij van mijn lessen vind 🙂

 
 
 
 
 
 
Dank je wel voor je berichtje !
39 berichten.
Jerry van Beek Jerry van Beek uit Purmerend schreef op 2 juli 2019 om 17:51
Mickey geeft wekelijks les bij Squash & Fitness in Purmerend. Daar volg ik haar yoga lessen. Daarvoor vier jaar in Amsterdam op het WG terrein. Haar 'eigen' manier van lesgeven zorgt ervoor dat je je direct op je gemak voelt. De groep is steeds aan het groeien en bestaat uit verschillende leeftijden. Erg fijn om haar lessen bij te wonen.
Louise Louise uit Amsterdam schreef op 1 juli 2019 om 17:36
En ook ik sluit me aan bij de positieve ervaringen die iedereen hier beschrijft. Ik vind met name de vloeiende in elkaar overlopende bewegingen in de lessen erg fijn Mickey. Uitleg doe je altijd goed en duidelijk. En ook wordt elk lichaamsdeel weer even meegenomen. Heerlijk ontspannen. Een fijne Mickey-Mix.
Michiel Schatborn Michiel Schatborn uit AMSTERDAM schreef op 1 juli 2019 om 11:18
Kom je aanmelden voor de 'vriendengroep ' op Zondagochtend! Er is nog plek voor mensen die regelmatig willen komen. Het is voor mij een rustmoment in de week om een les op maat te krijgen. We krijgen de vraag of er iets is waar we graag aan willen werken zoals de rug of schouders ofzo. Mickey is telkens aan het studeren om wat toe te voegen aan deze les, we zijn als groep heel blij met hoe zij haar kennis probeert toe te passen. Ik kom steeds als herboren uit de les.