Yogi’s over mijn lessen 🧡


Fijn als je ook een berichtje achter wilt laten over wat jij van mijn lessen vind 🙂

 
 
 
 
 
 
Dank je wel voor je berichtje !
39 berichten.
Alexandra Hageman Alexandra Hageman uit Amsterdam schreef op 1 juli 2019 om 11:03
Precies wat iedereen ook zegt , de sessies zijn zo ontzettend fijn . Jou fijne begeleiding is een weldaad met jou kalmte en serene stem . De bewegingen zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd ,zo als een ademhaling bijna .. ! met daarbij jou begeleiding van de ademhaling , zo zeer nauwkeurig getimed . Ook jou zelf samengestelde “flow” bewegingen zijn echt heel fijn ! En vind jou uitleg over de weldaad van sommige posities interessant .Ik kijk ook zeer uit naar de speciale sessie , waar jij nu voor aan het studeren bent ! Yoga is echt jou roeping !
Anneriekvan dorst Anneriekvan dorst uit amsterdam schreef op 29 juni 2019 om 15:31
Ik volg Mickey haar lessen op het WG terrein zondags ochtend. Het is een heerlijke les met aandacht voor ieders persoonlijke wens/klacht. het is rustig en ik voel mij na afloop zeer ontspannen en gesterkt. het is een fijne kleine groep in een grote ruimte wat ook prettig is. Mickey geeft duidelijk uitleg en heeft een fijne stem. Zo'n goed begin van de dag.
Moniek Moniek uit Purmerend schreef op 29 juni 2019 om 14:15
Elke week zie ik uit naar de yogales van Mickey bij Squash & Fitness in Purmerend. Het is een erg prettige les, met persoonlijke aandacht. Mickey stemt haar les vaak ter plekke af op de wensen van de deelnemers, waardoor je na afloop niet alleen een fijne les hebt gehad, maar ook de ontspanning hebt bereikt op de plekken waar het voor jou die keer nodig was. Ook het leren van verschillende ademhalingstechnieken is erg zinvol.