Algemene Voorwaarden Yogamix lessen


Amsterdam, 21-03-2023

Betaling en commitment

  1. Wie mee komt doen met de lessen van Yogamix in Het Anker in Slotervaart, maakt een commitment voor een heel blok. Blok 1 loopt van september t/m februari en blok 2 loopt van maart t/m juli. Voorafgaand aan je betaling krijg je alle datums van beide blokken incl. vakantiedagen. Je betaalt per blok in één keer voor de periode van een heel blok.
  2. Wie midden in het blok instapt, betaalt vanaf de proefles voorafgaand aan de eerstvolgende les, voor de resterende periode van dat blok.
  3. Bij ziekte of ongeval, afhankelijk van die situatie, vindt eventueel restitutie van het blokgeld plaats, na overleg.
  4. Wie tijdens een blok wil stoppen, krijgt geen restitutie voor dat blok, maar mag dan wel een andere persoon in zijn of haar plaats voorstellen.
  5. Wie een keer niet kan, mag, mits daarvoor plek is, in overleg, inhalen in een andere Anker avondles. Er zijn op maandag- en dinsdagavonden elk twee lessen, beide avonden van 19:00 tot 20:00 uur en van 20:15 tot 21:15 uur. 
  6. In pandemische periodes nemen mensen hun eigen mat en eventuele andere hulpmiddelen mee naar de yoga.

Eigen risico en aansprakelijkheid

  1. Bij blessures of kwetsbaarheden aan het lichaam, altijd eerst advies aan een huisarts, fysiotherapeut of andere specialist of behandelend arts vragen, om er zeker van te zijn of het veilig is om yoga te beoefenen. Bij het beoefenen van de yogalessen draag je altijd zelf verantwoordelijkheid voor je lichaam.  
  2. Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamer. Yogamix draagt geen verantwoordelijkheid voor het zoekraken van eigendommen van cursisten.